Assortiment


Assortiment

In onze toonzaal van 2000 m2 in Roeselare vindt u een zeer uiteenlopend assortiment tafels en stoelen. Dus als u een tafel of stoelen wil kopen bent u bij ons van harte welkom.

Wij verkopen tafels van allerlei formaten en vele afwerkingen. Gelamineerde tafels, tafels met bladen van keramiek, hout of glas. We hebben ze allemaal staan in uiteenlopende prijsklassen. Bovendien zijn wij een speciaalzaak op het gebied van tafels en stoelen. Dit betekent dat wij veel kennis hebben over duurzaamheid en kwaliteit van de producten die wij verkopen. Ieder model in onze toonzaal wordt uitvoerig door ons getest en beoordeeld, zodat u bij ons ongeacht de prijsklasse een kwaliteitsstoel of –tafel koopt.

Of u nu een voordelige tafel zoekt of één van het mooiste design, wij hebben een tafel voor u. In onze toonzaal kunt u altijd binnenlopen tijdens de openingsuren. Dus als u een tafel wil kopen, kom gerust eens bij ons langs.

Ook stoelen kunt u perfect kopen bij ons. Wij verkopen stoelen in alle soorten en maten. Zeer uitgebreid is ons assortiment kunstlederen, lederen en kunststof stoelen. En of u nu een stoel zoekt van Belgische makelij of Italiaans design, wij hebben deze in onze toonzaal staan. En uiteraard is ook iedere stoel in onze toonzaal getest op kwaliteit en duurzaamheid.

Naast ons aanbod tafels en stoelen vindt u  bij ons nog meer. Wij hebben een grote tuinmeubel afdeling en voor winkeliers verkopen wij een breed assortiment winkelmaterialen.

Website met impressies van tafels en stoelen

Tuinmeubelen

Winkelmaterialen

Overzichtspagina